ActualitatBlog (Esquerra sense fronteres)

Senyor Castellà # Si em fa por la seva república perquè no sé si s’assemblarà a la República Popular de la Xina, a la República Àrab Unida o a les repúbliques dels països bàltics que exclouen les minories russes. Em fa por la seva república perquè la van proclamar ignorant a més de la meitat dels catalans, perquè la van proclamar saltant-se al propi Parlament, la Constitució, l’Estatut i i al Consell de Garanties Estatutàries

Senyor Antoni Castellà # Si, a més de banalitzar de manera tan roí el patiment dels jueus a mans dels nazis es referia a gent com jo quan deia en un tuit dirigit als catalans de la tercera via que alguns jueus alemanys van votar tal com volien que ho fessin els líders nazis, amb l’esperança que aquest gest de suposada lleialtat dels vinculés de nou al sistema?

Llegir més …

Los tuits del señor Antoni Castella #SI (Esquerra sense fronteres, 5 de enero de 2018)