ActualitatNotíciesOpinió

“Centrem-nos en l’àmbit del vesant polític, de la gestió pública. ¿Què necessita Catalunya en aquests moments? La resposta és clara: un Govern que la doti de certa estabilitat, que ens restitueixi en el marc constitucional, no per conformar-nos sinó per asserenar-nos. Un Govern que governi, si em permeten la redundància. Un Govern que deixi a un costat la independència com a objectiu exclusiu i que, en canvi, repensi l’estratègia perquè els catalans i les catalanes puguem tornar-nos a sentir còmodes entre nosaltres. Investir un president fugit o empresonat (encara que sigui preventivament) no sembla la millor manera d’encarrilar la nova etapa que necessàriament s’ha d’obrir a Catalunya.”

Per a què han de servir les eleccions del 21-D? per Argèlia Queralt, El Periódico (16 de desembre de 2017).