Notícies

Sota la idea que “És hora de dir que Espanya és un país millor que els seus governants”, un grup de ciutadans han llançat la iniciativa de convocar concentracions davant dels ajuntaments aquest dissabte 7 d’octubre a les 12h.

Federalistes d’Esquerres participarà en aquestes mobilitzacions no partidistes perquè creu que cal reforçar la idea que cal buscar una sortida a l’actual situació a través de diàleg. Una convocatòria sense banderes i sota el lema “Parlem / Hablemos” se situa sens dubte sota l’esperit federalista: pacte, negociació i diàleg.

La crida consisteix a convocar la ciutadania davant els ajuntaments amb roba i cartells blancs, sense banderes de cap tipus, per mostrar que una majoria de la ciutadania no vol ser enfrontada, que som més els que volem conviure sense tensions com les que estem vivint aquests dies.

Aquesta convocatòria es durà a terme a tot Espanya.

 

MANIFEST PARLEM/HABLEMOS