Notícies

El president de Federalistes d’Esquerres, Joan Botella, ha enviat una carta als ajuntaments de Tarragona i Lliçà d’Amunt expressant la solidaritat de l’associació davant els incidents que s’han produït recentment en ambdós ajuntaments quan grups de persones suposadament incontrolades han intentant impedir que es realitzessin els plens municipals convocats.

“Volem expressar la nostra solidaritat i la necessitat de mantenir-nos tots ferms en defensa de la llibertat, de la dignitat institucional i de l’autonomia local. Aquests principis, que heu defensat adequadament, són els fonaments de la convivència democràtica “, assenyala la missiva en què s’expressa el suport de Federalistes d’Esquerres tant a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com al de Lliçà d’Amunt, Ignasi Simón Ortoll, en la defensa d’aquests principis.