Notícies

Mig centenar de membres de Federalistes d’Esquerres ha assistit en grup el passat dissabte 6 de maig al teatre. L’obra escollida ha estat l’Electe de Ramon Madaula, soci de Federalistes d’Esquerres que ha facilitat la visita col·lectiva que vol donar inici a activitats culturals i recreatives que tinguin relació amb la temàtica que persegueix l’associació.

L’obra L’Electe, dirigida, creada i interpretada pel mateix Madaula, aborda en clau d’humor el conflicte que es crea quan un polític (Roger Coma) que ha estat elegit president del seu país, es veu incapacitat d’afrontar el discurs de investidura perquè cada vegada que l’inicia es veu afectat per un horrible tic que li deforma la cara. Faltant poques hores, és assistit per un psiquiatre (Ramon Madaula) que l’ajuda a superar el problema.

A partir de la conversa entre metge i pacient s’obre una reflexió sobre les motivacions que han portat el president electe fins a la política però també la forma en què s’aborden les teràpies psiquiàtriques.

Ramon Madula assegura que el personatge no es va inspirar en cap polític concret però la interpretació de Roger Coma recorda molts rostres que protagonitzen actualment el panorama polític de Catalunya i Espanya.

Després de l’obra, el grup de Federalistes d’Esquerres va poder compartir amb Ramon Madaula i comentar l’obra.