ActualitatNotícies

Federalistes d’Esquerres celebrarà aquest any per primera vegada la festa de Sant Jordi instal·lant una paradeta a Barcelona que vendrà llibres d’assaig sobre federalisme però també novel·les i llibres amb esperit federalista a més d’altres novetats editorials. El nostre lloc serà a Passeig de Gràcia 13, gairebé cantonada amb Gran Via el que ens donarà molta visibilitat i l’oportunitat de poder ser localitzats amb facilitat. La paradeta vol servir de lloc de trobada en un dia especial i per això comptarà també amb signatures d’autors d’alguns dels llibres que tindrem a la venda i que creiem representen una aportació al debat que promou l’associació en relació a la qüestió federal a Espanya, Europa i el món. Com pots participar-hi? Visitant-nos al llarg del dia i penjant fotos a xarxes socials, fent les teves compres a la nostra paradeta i ajudant-nos amb la difusió entre els teus coneguts perquè molta gent s’apropi a conèixer-nos. Hem preparat una bona selecció de títols perquè tots i totes trobin alguna cosa interessant i punts de llibre especials. INFORMACIÓ ACTUALITZADA SOBRE SIGNATURES I LLIBRES DISPONIBLES: FER CLIC AQUI Entre els autors que han confirmat la seva assistència són: Joan Botella, autor de ‘¿Qué es el federalismo?’ Victoria Camps, autora de ‘¿Qué es el federalismo?’ y ‘Elogio de la duda’ Manuel Cruz, autor de ‘Travesía de la nada’, ‘Una comunidad ensimismada’ y ‘Democracia movilizativa’ Francesc Trillas, autor de ‘¿Qué es el federalismo?’ y ‘Economia d’una Espanya plurinacional’ Xavier Vidal Folch, autor de ‘¿Catalunya independent?’ y ‘Cataluña ante España’ Joan Marcet, autor de ‘Auge y deriva de la derecha nacionalista. Del Palau de la Música al PDeCAT’ Andreu Missé, autor de ‘La gran estada de las preferentes’ Miguel Pajares, autor de ‘Aguas de venganza’ Roberto Fernández, autor de ‘Cataluña y el absolutismo borbónico’ y ‘Carlos III. La reforma de España’ Cesáreo Rodríguez-Aguilera, autor de ‘El déficit democrático europeo’ Joaquín Tornos, autor de ‘Escocia a Cataluña. Referéndum y reforma constitucional’ Ricardo Fernández, autor de ‘Un Fernandes entre banderas’ Maria Antonia Monés, autora de ‘Economia d’una Espanya plurinacional’ Josep Maria Vegara, autor de ‘Economia d’una Espanya plurinacional’ Marcello Belotti, traductor del ‘Manifest de Ventotene’ Pier Virgilio Dastoli, el més estret col·laborador de Altiero Spinelli signarà el ‘Manifest de Ventotene’ Al llarg de la setmana anirem actualitzant la informació. La iniciativa és possible gràcies a un conveni amb la llibreria Alibri, que a partir d’arà farà un descompte del 5% a les persones sòcies de FED i ens facilitarà llibres en dipòsit. Ens veiem a la paradeta federal!