ActualitatNotícies

Hem previst anar-hi en grup a veure l’obra L’ELECTE el proper dissabte 6 de maig a les 20:30h. Per gentilesa del teatre les entrades tindran un 25% de descompte i ens surtiran a 16,50 €

El nostre company Ramón Madaula, figura destacada del teatre català, ens ofereix l’oportunitat d’anar junts a veure l’obra L’ELECTE, de la qual és autor i intèrpret, que es representa aquests dies a la Sala Muntaner de Barcelona (c/ Muntaner, 4).

La trama de l’obra gira sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques:

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença. L’ELECTE es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació? Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder.

Hem previst anar-hi en grup a veure la funció el proper dissabte 6 de maig a les 20:30h.

Ens trobarem un quart d’hora abans a la porta del teatre. Per gentilesa del teatre les entrades tindran un 25% de descompte i ens surtiran a 16,50 €.

Els que vulgueu venir ens ho heu de comunicar a mesfederalistes@gmail.com .

Esperem que us interessi aquesta activitat i que ens puguem veure al teatre!