Opinió

La nova roda de molí que ens volen fer empassar és que vivim al país dels tresorers bojos. Que als partits polítics la gent és més o menys seriosa però els tresorers han perdut el cap. I que, a sobre, ells són els grans protagonistes ocults de totes les coses. La tesi és que encara que els tresorers bojos no es presentin a les eleccions són els que realment decideixen i manen. Que en un món de verges Maria, castos Josep, honrats treballadors, empresaris abraçats a la cultura de l’esforç, banquers desinteressats, periodistes amb principis i polítics abnegats, ells concentren la maldat absoluta. Són els que enganyen, roben, defrauden, i els que decideixen lliurement a qui s’adjudiquen els concursos de treballs públics que paguem entre tots. “El país dels tresorers bojos” (El Periodico, 9 de març de 2017)