ActualitatNotícies

El proper diumenge 2 d’abril una delegació de Federalistes d’Esquerres realitzarà una visita homenatge a la tomba d’Antonio Machado a Cotlliure on es farà un homenatge als republicans que van travessar la frontera cap a l’exili després de la fi de la guerra civil l’1 de abril de 1939.

La idea d’aquesta visita és poder participar en les activitats d’homenatge a Antonio Machado però també visitar altres llocs simbòlics com la platja d’Argelès-sur-Mer, on es va confinar a una part del mig milió de persones que van travessar la frontera, i fer una acció simbòlica contra la construcció de noves fronteres al nostre continent.

Per poder traslladar als socis que vulguin participar d’aquesta activitat, es llogarà un o més autocars el que representarà un cost per persona de prop de 12 €. La sortida es realitzarà des d’alguna estació de metro entre 07:00 i 08:00.

Els que estigueu interessats a participar en aquesta activitat que serà organitzada pel grup de Federalistes d’Esquerres de Badalona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber quantes places necessitem i contractar així els autocars necessaris:

També podeu participar en aquesta activitat amb el vostre propi cotxe!