ActualitatFederalistes als mitjansNotícies
  • “El federalisme és la primera via, no la tercera, centralisme i independentisme són vies nouvingudes, solucions parcials en situacions de descontentament. No són solucions”
  • “La solució passa per diversos punts: la restauració completa de l’estatut del 2006 i la reforma de la legislació fonamental espanyola i de la Constitució per fer possible el primer punt. L’estatut el vam votar els catalans i va ser indegudament retallat pel Tribunal Constitucional. S’ha de tornar a posar el rellotge al 2006 i veure què cal fer a partir d’això, no a la contra”

Entrevista al president de Federalistes d’Esquerres i degà de la Facultat de Ciències Polítiques de la UAB, arran de la presentació a la Casa de Cultura de Girona el llibre «¿Qué es el federalismo?», que ha escrit amb Victòria Camps i Francesc Trillas. Victòria Camps i ell mateix hi han intervingut en l’acte que va ser presentat per l’escriptor i periodista Antoni Puigverd.

Llegir en PDF