Notícies

L’espai d’opinió per expressar les seves opinions i promoure els valors del federalisme i la democràcia que Federalistes d’Esquerres disposa des de desembre passat al diari digital Eix Diari s’ha consolidat en aquests mesos com un dels més visitats d’aquest mitjà de comunicació del Garraf i l’Alt Penedès.

El bloc de Fed a Eix Diari s’alimenta d’articles especials del blog Esquerra sense fronteres però també de textos inèdits encarregats especialment per a aquesta fi i forma part de la secció d’opinió i blocs d’Eix Diari.

Eix Diari és un mitjà de comunicació digital pioner a les comarques del Garraf i Alt i Baix Penedès amb seu a Vilanova i la Geltrú i s’ha convertit en poc temps en un referent informatiu d’aquests territoris amb milers de visites diàries. Es pot llegir el seu manifest fundacional fent click aquí.

Esperem que aquest espai d’opinió ajudi a avançar en la comprensió del federalisme fent pedagogia de la idea federal però que també serveixi com a espai de reflexió entorn de la necessitat d’avançar en la regeneració democràtica, en la defensa de l’estat de benestar i en la construcció d’una Europa més unida, justa i solidària.

Us convidem a visitar-lo!

 

Darrera entrada del bloc de Fed a Eix Diari:

El Brexit demostra que cal una Europa solidària i federal (per Siscu Baiges)

 

BlogEixDiari