ActualitatEditorialNotícies

En la reunió de la Junta Directiva de Federalistes d’Esquerres celebrada aquest dissabte 21 de maig el fins ara president de l’entitat, Manuel Cruz Rodríguez, ha reiterat la seva renúncia que ja va ser anunciada a través d’una carta enviada als socis i sòcies de l’associació el passat 16 de maig.

La seva decisió arriba després d’haver acceptat participar en les llistes electorals del PSC com a independent per a les eleccions al Congrés que se celebraran el proper 26 de juny. La Junta s’ha felicitat d’aquesta proposta pel que significa el reconeixement de la persona de Manuel Cruz però també pel valor que es dóna a la proposta del federalisme com a solució vertebradora de la nostra societat.

D’acord amb els estatuts (articles 15 i 21) de l’associació, quan el president deixa el seu càrrec entre assemblees, aquesta responsabilitat és assumida per una de les persones que ocupa una vicepresidència.

En aquest sentit, la Junta ha aprovat per unanimitat que, des de la data d’avui fins que es produeixi l’elecció d’una nova Junta Directiva en una propera Assemblea, ocuparà la presidència de la nostra entitat Joan Botella Corral, fins al moment vicepresident de Federalistes d’Esquerres.

Barcelona, 21 de maig de 2016