ActualitatEditorialNotes de premsaNotícies

Les cambres legislatives sortides de les eleccions del passat mes de desembres no han estat capaces de donar lloc a una majoria estable de govern. Això ha abocat a la democràcia espanyola a una nova convocatòria electoral, que inevitablement aquesta vegada sí que haurà de donar lloc a una majoria de govern i a eventuals iniciatives de reforma constitucional.

Davant d’aquestes noves eleccions, Federalistes d’Esquerres reitera el seu compromís amb els valors de l’esquerra i del federalisme que estan en el seu nom. Fem una crida a totes les persones federalistes i d’esquerres a participar en aquestes eleccions amb el seu vot i la seva mobilització, per impulsar reformes socials i constitucionals en profunditat.

En aquest sentit, celebrem la participació del fins ara president de la nostra entitat, Manuel Cruz, com a número 2 en la candidatura del PSC per Barcelona.

Federalistes d’Esquerres seguirà sent una associació plural, amb persones de diferents partits, sindicats i orígens ideològics, i moltes persones que no són de cap altra organització. En les properes reunions la nostra associació introduirà els canvis oportuns en la seva direcció que seguiran reflectint aquests principis. Mentrestant, seguirem impulsant amb més força que mai els projectes en què estem implicats, com la promoció del llibre “Qué es el federalismo” i del documental “Federal”.

Barcelona, 14 de maig de 2016