Notícies

El director Albert Solé ha estat al programa Julia en la Onda de Julia Otero per explicar el projecte FEDERAL. En l’entrevista, Albert Solé ha explicat les motivacions personals que l’han portat a implicar-se en aquest projecte i ha recordat la defensa que feia del federalisme el seu pare, Jordi Solé Tura, quan ningú pensava en això a Espanya.

“Els federalistes semblem ara els traïdors als dos nacionalismes predominants”, va assenyalar. “El federalisme no és la panacea però és la forma que permet la convivència de diverses cultures. És la forma d’organització cap a on camina un món on cada vegada més tot es barreja”, va explicar Solé

Entrevista amb Albert Solé a partir del min. 1:48:01: Julia en la Onda 09/05/2016.

 

NitdelsIgnorantsAlbert Solé també ha estat al programa La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. “Vivim una època de polarització i de simplificació i es busquen solucions radicals. Estic convençut que el federalisme és l’únic que dóna resposta a societats plurals perquè evita que un grup s’imposi a un altre. Problemes com la crisi dels refugiats no tenen sortida sense solucions federals, compartides” va dir Solé.

Entrevista amb Albert Solé a partir del min. 45’35”: La nit dels ignorants