ActualitatNotícies

Ha mort el catedràtic emèrit de Dret Constitucional i expresident del Consell d’Estat, Francisco Rubio Llorente. Des de Federalistes d’Esquerres volem expressar la nostra tristesa per la seva partença i agrair-li la bona disposició que sempre va mostrar per participar en les activitats de l’associació i molt especialment per l’afecte i l’entusiasme amb el qual va rebre les nostres iniciatives.

A més de la seva gran vàlua professional amplament reconeguda i el fet que era un federalista convençut, volem destacar la seva obstinació a demanar la recerca de vies d’enteniment a través del diàleg entre les diferents forces polítiques. Va ser un dels primers a alçar la seva veu per proposar alternatives concretes de solució en el conflicte català i ho va fer amb valentia.

Esperem poder retre-li un homenatge en algun dels nostres propers actes.

A continuació reproduïm un diàleg que va mantenir a l’octubre de 2013 amb el president de Federalistes d’Esquerres, Manuel Cruz.