ActualitatNotes de premsaNotícies

Benvolgudes amigues i benvolguts amics de Federalistes d’Esquerres,

Aquest ha estat un any on les idees federalistes s’han fet escoltar gràcies al suport i a la dedicació de moltes persones. Entre tots estem aconseguint, no sense dificultats però amb seguretat, que el debat sigui cada vegada més quin és el millor federalisme per a la nostra societat, i quina és la millor forma d’arribar-hi.

Sabem que tenim molts reptes per endavant, com fer realitat el documental “Federal” dirigit per Albert Solé, que ha rebut ja moltes aportacions, i que en rebrà més amb l’esforç de tot el món federalista. També tenim el repte d’expandir-nos, de no defallir fent pedagogia i buscant cada vegada més aliats per fer realitat les nostres idees.

La nostra societat té plantejats enormes desafiaments des del punt de vista social, econòmic i de regeneració democràtica. No resoldrem aquests desafiaments amb dreceres ni amagant el cap sota l’ala: les propostes de govern multinivell i compartit que proposa el federalisme, i que ja abracen la major part de persones que viuen en democràcia al món, donen resposta a aquests desafiaments.

A l’any 2016 ens hem de proposar anar encara més enllà en la difusió de les nostres idees: necesitarem tot el vostre suport per seguir fent activitats, per fer sentir més que mai la nostra veu, i per afegir noves forces a la nostra associació. Estem segurs que en el nou any s’obren grans possibilitats democràtiques per aconseguir avenços històrics. Els qui defensen les alternatives de l’estat-nació, el centralisme i el replegament identitari i insolidari són els qui no tenen solucions per als problemes del món d’avui.

Us desitgem molts èxits col·lectius, molta solidaritat i molta pau per a l’any 2016. Seguim-nos federant a Catalunya, a Espanya, a Europa i a tot el món, per fer possible el progrés compartit i la llibertat de tots els homes i dones.

Bon any nou a tothom!

Nadala