ActualitatNotes de premsaNotícies

Federalistes d’Esquerres disposa d’un nou espai d’opinió per expressar les seves opinions i promoure els valors del federalisme i la democràcia. Es tracta del diari digital Eix Diari que ha cedit un lloc especial en la seva secció d’opinió i blogs a Federalistes d’EsquerresEixDiari2

El blog de Fed en Eix Diari va començar a funcionar fa algunes setmanes i s’alimentarà d’articles especials del blog Esquerra sense fronteres però també de textos inèdits encarregats especialment per a aquesta fi.

Eix Diari és un mitjà de comunicació digital pioner a les comarques del Garraf i Alt i Baix Penedès amb seu a Vilanova i la Geltrú i s’ha convertit en poc temps en un referent informatiu d’aquests territoris amb milers de visites diàries. Es pot llegir el seu manifest fundacional fent click aquí.

Esperem que aquest nou espai d’opinió ajudi a avançar en la comprensió del federalisme fent pedagogia de la idea federal però que també serveixi com a espai de reflexió entorn de la necessitat d’avançar en la regeneració democràtica, en la defensa de l’estat de benestar i en la construcció d’una Europa més unida, justa i solidària.

Us convidem a visitar el nou espai de Federalistes d’Esquerres a Eix Diari!