ActualitatNotícies

Amb Manuel Cruz, Victòria Camps, Carlos Jiménez Villarejo, José Luis Atienza, Marc Reina, Francisco Criado, Jordi Garriga, Mar Canelo, Andreu Mayayo, Isabel Coixet, Ángel Gabilondo, Paolo Vacca, Massimo D’Alema i Núria Parlon

Vídeo amb la transmissió en directe de la segona part de la Gran trobada federalista organitzada per Federalistes d’Esquerres al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el dissabte 21 de Novembre de 2015.
“Les raons del federalisme”. Intervencions de Manuel Cruz, catedràtic de Filosofia de la UB, Victòria Camps, catedràtica emèrita d’Ètica de la UAB, Carlos Jiménez Villarejo, exfiscal anticorrupció, Albert Solé, director de cinema, José Luis Atienza, tinent d’alcalde de Viladecans i portaveu del Grup Cultura Federal d’ICV, Marc Reina, estudiant universitario i membre dels joves del PSUC viu, Francisco Criado, coordinador de Fed del Garraf i Alt i Baix Penedès, Jordi Garriga, coordinador de Fed del Vallès Oriental i expresident comarcal d’ICV, Mar Canelo, activista social i secretària de polítiques d’igualtat del PSC de Granollers, i Andreu Mayayo, catedràtic d’Història Contemporània de la UB, entre altres.

Isabel Coixet, directora de cinema, Ángel Gabilondo, exministre d’Educació, José Antonio Pérez Tapias, professor de Filosofia de la Universitat de Granada i autor del llibre Invitación al federalismo, Massimo D’Alema, exprimer ministre italià, i Paolo Vacca, secretari general de la Unió Europea Federalista (UEF), van fer intervencions en vídeo des de Berlín, Madrid, Granada i Bruselas.

Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, va fer una salutació.