ActualitatNotícies

Minimal Films avança en la producció del documental “FEDERAL” que ha arrencat amb una entrevista a André Lecours, director del think tank federalista de Quebec, L’Idée Fédérale: “Vaig créixer a Quebec i he investigat els independentismes democràtics: escocès, català, basc i flamenc. No hi ha solucions per als conflictes independentistes, només formes de gestionar-los que generin la menor frustració possible”, ha dit en l’entrevista.

LecoursRodaje2Albert Solé ha iniciat també la preparació del guió, el repte més gran al que s’enfronta el projecte perquè es tracta de traduir una idea relativament abstracta com el federalisme en un llenguatge cinematogràfic i, en definitiva, en unes històries humanes.
Necessitem la vostra ajuda econòmica per fer-ho possible. Pot fer-se mitjançant transferència o ingrés al compte corrent de Federalistes d’Esquerres ES23 2100 3104 3122 0027 8356, indicant “Producció de la pel·lícula documental”, o enviar un taló a Federalistes d’Esquerres, apartat de correus 22124, 08080 Barcelona. Si vols fer-la per domiciliació bancària, envia’ns un missatge a documental@federalistesdesquerres.org i et farem arribar un formulari d’autorització.

Més informació sobre el projecte