ActualitatNotícies

L’acte, organitzat per Federalistes d’Esquerres, s’ha desenvolupat en un format de conversa entre l’acadèmic canadenc i director científic de L’Idée Fédérale, el think tank federal de Quebec, André Lecours, i Joan Botella, degà de Ciències Polítiques de la UAB i vicepresident de Federalistes d’Esquerres.

CesareoPabloFaura

 

 

 

 

Hi han intervingut posteriorment Cesáreo Rodríguez-Aguilera, catedràtic de Ciència Política de la UB i membre de Federalistes d’Esquerres; Montse Colldeforns, doctora en Economia per la London School of Economics; i Pablo Faura, dirigent de la Unió Europea Federalista (UEF) i membre de Federalistes d’Esquerres. L’acte ha estat presentat per Francesc Trillas, economista i membre de Federalistes d’Esquerres, i Toni Sitges-Serra, vicepresident de l’associació ha fet la cloenda.

El text de la primera part de la intervenció de André Lecours està disponible al Blog Esquerra sense fronteres