ActualitatNotícies

Els treballs de producció del documental FEDERAL avancen. FEDERAL vol contribuir a la racionalitat, a la sensatesa i a promoure uns capteniments de pacte i confiança. Et demanem que tu també et comprometis el més aviat possible amb el projecte

L’evolució de la situació política a Catalunya després de les darreres eleccions autonòmiques i en la perspectiva de les generals de desembre és un bon motiu per reforçar el projecte de FEDERAL i per fer-ho amb la màxima energia i celeritat tot i les dificultats considerables que presenta.

Els treballs de producció del documental FEDERAL avancen. I ho fan gràcies als primers 19.335 € que han aportat 98 socis i simpatitzants.

albert_soleL’equip d’Albert Solé ha posat en marxa els contactes amb les persones que han de ser entrevistades per a la pel.lícula amb vistes a una programació eficient de l’etapa de rodatge. Des de la Junta Directiva de Federalistes d’Esquerres s’està col.laborant en aquesta tasca prèvia imprescindible.

Solé ha iniciat, d’altra banda, la preparació del guió, el repte més gran al que s’enfronta el projecte. Perquè es tracta de traduir una idea relativament abstracta com el federalisme en un llenguatge cinematogràfic i, en definitiva en unes històries humanes.

En una pròxima una Junta General de Federalistes o bé en un acte específic Albert Solé passarà comptes de l’estat del projecte.

Sí que es pot apuntar que amb tota probabilitat les primeres filmacions es faran a Brussel.les, ciutat on resideixen algunes de les personalitats.

Després, en un calendari que s’ha de precisar, l’equip de rodatge es desplaçarà a Estats Units, Canadà i Alemanya.

FEDERAL es proposa ser un instrument per a la projecció de les idees federalistes en un moment de radicalització, desorientació i de caiguda de molts dels ciutadans del país en un sentimentalisme poc constructiu.

FEDERAL vol contribuir a la racionalitat, a la sensatesa i a promoure uns capteniments de pacte i confiança.

Docu4Per fer tot això, el projecte ha de ser potent.

Així, el proper objectiu de la campanya de crowdfunding de FEDERAL és arribar als 40.000 € en el cercle de socis i simpatitzants del qual formes part. Et demanem que tu també et comprometis el més aviat possible amb el projecte fent una aportació econòmica. La quantitat suggerida com a referència és de 50 €. Resta oberta, és clar, la possibilitat de fer o bé una aportació més reduïda o superior.

Pots fer-la mitjançant transferència o ingrés al compte corrent de Federalistes d’esquerres ES23 2100 3104 3122 0027 8356, indicant “Producció de la pel·lícula documental”, o enviar un taló a Federalistes d’esquerres, apartat de correus 22124, 08080 Barcelona. Si vols fer-la per domiciliació bancària, envia’ns un missatge a documental@federalistesdesquerres.org i et farem arribar un formulari d’autorització.

Gràcies per la teva col·laboració!