Notícies

El guardó s’oferirà aquest dissabte 4 de juliol a les 18 hores en el marc de la celebració de l’acte central de la Festa del Nou Treball

El PSUC viu retrà un homenatge aquest dissabte a Federalistes d’Esquerres per la seva defensa del federalisme com la millor opció de desenvolupament institucional i territorial per solucionar els problemes del segle XXI. El guardó reconeix el paper exercit per l’associació en l’ampliació i projecció del debat democràtic al si de la societat catalana en uns moments en què preval la bipolaritat informativa sobre les opcions de futur a Catalunya.

Aquest homenatge a Federalistes d’Esquerres tindrà lloc en el marc de la celebració de l’acte central de la Festa del Nou Treball, que es realitzarà aquest dissabte 4 de juliol a les 18 hores en el C.I.I.P. Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

També rebrà aquest homenatge el col·lectiu Dempeus per la Salut Pública que defensa i promou actes en defensa del sistema públic de salut a Catalunya.
IMG_5212