Federalistas en los mediosNotíciesPrensa

A poc a poc, sense fer gaire soroll, el federalisme continua elaborant el seu projecte de reforma d’Espanya. Les iniciatives han aflorat a Barcelona, amb Federalistes d’Esquerres, però també a Madrid, on més de 60 intel·lectuals de fora de Catalunya han impulsat el manifest Una Espanya federal en una Europa federal.

Dos moviments per construir una tercera via que van convergir ahir en un acte al CCCB. “Avançar cap a una Europa federal i rebutjar el federalisme a Espanya no té sentit, per això hem d’impulsar una reforma constitucional des del consens”, va assenyalar l’advocat Nicolás Sartorius, impulsor del manifest de Madrid.

Llegir més:

Federalistas de toda España suman fuerzas en un acto en Barcelona

(La Vanguardia, 27 de gener de 2015, Crònica de Iñaki Ellakuría)