ActualitatOpinió

Totes les iniciatives d’Artur Mas van encaminades a salvar el seu futur polític, sacrificant Convergència si fa falta; a Joan Herrera l’ha vingut a veure Déu amb la suspensió de la consulta del 9 de novembre perquè així evita que ICV e trenqui; Miquel Iceta confia que el PSC recuperi la credibilitat perduda a costa del fracàs dels seus oponents interns que han abraçat el soberanisme; Oriol Junqueras té present que el seu partit s’ha cruspit a un ritme frenètic els seus antecessors aprofitant el menor fracàs o mostra de dubte o feblesa; Alicia Sánchez-Camacho i Albert Rivera competeixen per exhibir com a trofeu el cap tallat del catalanisme. I així tots, amb la vista posada en les eleccions que s’apropen.  “Periodismo y líderes políticos” (Economía Digital, 16 de octubre de 2014)