ActualitatOpinió

“El Triangle” i el “Club *Còrtum” acaben de publicar “Federalisme fàcil”, un interessant compendi d’articles de divulgació sobre la cultura, tradició i objectius del federalisme. Al llarg de les pàgines d’aquest llibre, les reconegudes plomes de José Luis Atienza, Victòria Camps, Jordi Font, Francesc Trillas, Josep Burgaya, Pedro López Provencio, Rosa Cullell, Maria *Comín, Lidia Santos, Cesáreo Rodríguez Aguilera, Pablo González, Joan Ramon Villalbí, Carme Valls, Ferran Vallespinós, Erika Torregrossa, Miguel Pajares, Jaume Moreno i Maria Teixidor valoren el pensament federal a través dels prismes de l’economia, els serveis públics, l’organització territorial, l’ecologia i els diferents àmbits de la nostra vida social.”

Horitzó federal (Lluisrabell.com, 21 d’abril de 2023)