ActualitatNotícies

Isabel Rodríguez es reuneix amb una delegació de la AEF, encapçalada pel seu president, Nicolás Sartorius

Madrid, 17 de desembre de 2021

La ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, va rebre ahir a una delegació de l’Associació per una Espanya Federal AEF), encapçalada pel seu president Nicolás Sartorius. Van participar també en la reunió, el director general de Cooperació Autonòmica i Local, Fernando Galindo i l’assessora del gabinet de la ministra,  Feli Lora Jiménez.

Per part de la AEF, van estar, a més de Nicolás Sartorius, els vicepresidents Alberto López Basaguren i Santiago Coello.
En la trobada, que respon a una petició de la AEF, els seus representants van traslladar a la ministra les seves posicions sobre les reformes que impulsen per a modernitzar el model territorial que, en la seva opinió, passen per considerar el federalisme “com la forma d’organització més adequada per al nostre Estat”.

Tant la ministra com els representants de l’Associació per una Espanya Federal van manifestar la seva voluntat de continuar dialogant en el futur sobre les reformes que necessita l’actual model autonòmic.