ActualitatEditorialOpinió

En aquests dies, és gairebé obligat fer un repàs als principals esdeveniments de l’any que se’n va. Però 2021 no es presta gaire a això: han passat moltes coses, i coses d’un calibre extraordinari. A Estats Units, l’any va començar amb un intent de cop d’Estat encapçalat pel president sortint i acaba amb les polítiques de l’administració Biden veient-se frenades pel vot contrari de senadors del propi partit del president. A Europa, el trencament amb Gran Bretanya va de la mà amb el creixement de moviments populistes, i amb una situació humanitària dramàtica a les fronteres de Polònia. La política espanyola es veu dominada per una crispació poc racional, que amaga els innegables èxits de la gestió del govern. I a Catalunya, les eleccions del mes de febrer van trigar mesos a donar lloc a un govern, que no té una majoria parlamentària clara.

Impossible, doncs, resumir el que ha passat. En tot cas, el calendari 2022 de Federalistes d’Esquerres, el qual rebreu aviat el socis als vostres domicilis,  conté un extens repàs històric de la història del nostre moviment.

I així, per tant, no parlem del passat: parlem del futur: BON ANY 2022 !