ActualitatNotíciesTertúlia

Jordi Pujol es va beneficiar d’una bombolla mediàtica i social que va permetre que defraudés a la hisenda pública durant 34 anys.
És el que es va abordar en la tertúlia federalista d’avui que va tenir com a convidat al gran Quico Valls que va analitzar els esforços de Pujol de fer de si mateix una figura profètica i l’intent de convertir-se en el gran patriarca del nacionalisme català.
La tertúlia va abordar també els intents d’emblanquiment de Pujol, després de sortir a la llum els casos de corrupció que li envolten, i el paper que han jugat els mitjans de comunicació abans i després.
També va intervenir Carlos Jiménez Villarejo que va recordar que el frau fiscal és un dels delictes més greus pel mal que provoca a la ciutadania i el que representa que la màxima autoritat de Catalunya durant 23 anys hi hagi compatibilitzat el seu càrrec amb un delicte així.