ActualitatEditorial

Les eleccions del proper dia 14 de febrer són una gran oportunitat. Catalunya necessita una nova governació, que li permeti superar les conseqüències de la Covid -19 i sortir de la situació de paràlisi política, institucional i administrativa en què es troba.

Això només serà possible amb la implicació activa i el suport més ampli de l’electorat, expressats en el vot, en la confiança que les mesures de prevenció sanitària adoptades per les autoritats i el comportament responsable de tothom garanteixen que el diumenge proper es podrà votar amb seguretat.

Cridem doncs a la participació: votar és segur, votar és necessari i votar és indispensable per fer possible l’impuls polític per sortir de la crisi. Les entitats signants volem cridar tothom a exercir el seu dret de vot amb plena confiança i amb la seguretat que la participació és el millor camí cap al futur.

Barcelona, febrer de 2021

 

 

SIGNEN AQUESTA CRIDA :

Federalistes d’Esquerres

La Tercera Via

Plataforma Catalana de Suport al Govern Progressista d’Espanya

Portes Obertes del Catalanisme

Pròleg

Treva i Pau

Unió de Federalistes Europeus – UEF

Entesa Federalista