ActualitatOpinió

2020 ha estat un any tràgic. Hem perdut vides i se’ns ha fet més difícil la vida.
No a tothom per igual, per cert. La devastadora pandèmia ens ha recordat les terribles desigualtats que esquerden la nostra societat. Però també ens ha recordat com és de necessari un estat més robust a tots els nivells, i com és necessària la cooperació, com fa falta l’altruïsme i com d’important és la mà estesa.
Fins i tot en mig de la tragèdia, hem vist signes d’esperança: hem vist com una Europa més federal prenia cos, hem vist com al país més poderós del món era possible derrotar el nacionalpopulisme, i hem vist el sacrifici i la humanitat de tantes persones treballadores al sector sanitari i als serveis essencials, als quals volem retre homentage.
Però no només ho hem de fer amb paraules, sinó amb la nostra lluita constant per un món més igualitari que remuneri dignament el treball i el democratitzi.
Amb la nostra lluita constant per un sector públic més fort, cooperatiu i capaç a tots els nivells: la nostra lluita constant i federativa per un món millor on ens tornem a fondre en una gran abraçada.

Us desitgem molts èxits col·lectius aquest 2021!