Opinió

“També pot passar, sobretot si vius en un poble o una població mitjana, que algú s’entretingui  a fer-te una pintada a la porta de casa teva, o a la paret. També en aquest cas estaràs en molt bona companyia. Tot això passa a Catalunya des de fa temps, però un hagués pensat que amb l’actual tragèdia de la crisi que estem vivint, potser totes aquestes masses estarien concentrades a unir-se amb els qui no pensem igual, i dedicar-nos a intentar mitigar-la, ajudar-nos els uns als altres i donar un cop de mà, per exemple interessant-se per l’estat de les residències d’avis o pel repartiment d’ordinadors als alumnes de famílies vulnerables. Però no.
No t’espantis però. No tots els qui no pensen com nosaltres són així. Altres s’ho miren des de la barrera, els donen el vot però callen, o fins i tot afirmen que si aconseguissin els seus objectius marxarien del país (malgrat votar-los).”

Aixó funciona així (El Triangle, 7 de maig de 2020)