ActualitatOpinió

“En definitiva, una governança federal que és força temuda per les formacions polítiques nacionalistes i ultranacionalistes i que, a la vegada, són les que menys creuen en el projecte polític europeu.

Negar que vivim en societats cada cop més interdependents i interconnectades és una errada. El futur polític, social i econòmic de les societats passa i passarà per institucions supraestatals, fins i tot més grans que la Unió Europea. Gran part de les polítiques públiques d’avui en dia depenen de directives europees, i el pitjor de tot plegat és que com a ciutadans (m’hi incloc) ho desconeixem. En aquest sentit, si la majoria de televisions, principalment les públiques, retransmeten les sessions de control als governs autonòmics o estatal, per què no fan el mateix amb els plens de l’Eurocambra?”

Més Europa (Clubcortum.org, 14 d’abril de 2020)