ActualitatOpinió

“Si algú té alguna cosa a aportar usa els llits establerts entre tots, democràticament. No de qualsevol forma i de qualsevol manera. En el cas d’un professional de la ciència i/o de la salut pública, pels llits establerts que tothom coneix i practica.

En una pandèmia com la que estem sofrint no s’obra així, no es fan aquestes coses. No és propi de professionals, de científics responsables que mantenen a ratlla els seus interessos.

En una pandèmia com aquesta, les aportacions científiques (que siguin realment tals), lliures de biaixos personals o polítics, poden i han de fer-se arribar fàcilment als companys i companyes que estan treballant raonablement, molt intensament, encara que puguin equivocar-se en tal o tal altra decisió, com ens podem equivocar tots.”

Entrevista a Miquel Porta Serra (Rebel·lió, 24 de març de 2020)