ActualitatOpinió

“Per a Artur Mas, tot val. Utilitzar el seu ‘come back’ literari per a justificar la deriva independentista de Convergència i la seva pròpia, com si aquesta pogués entendre’s des de dins de la bombolla del ‘*procés’. En 382 pàgines, res hi ha sobre la corrupció que va assolar el món convergent, va acabar amb el partit i va forçar una fugida cap endavant que va dividir Catalunya. Només una referència a la confessió de Pujol com “un assumpte privat”. Sort que la justícia ha decidit prorrogar un any les recerques sobre el 3% perquè, en cas contrari, el llibre hagués coincidit amb un judici que pot resultar demolidor per als governs de Jordi Pujol. En el llibre, res sobre una corrupció que no ve de la voracitat de Millet, sinó dels anys vuitanta, quan va quedar mal tancat el ‘cas Banca Catalana’.”

Com s’atreveixen? (Mas i Puigdemont) (El Periódico, 1 de març de 2020)