ActualitatNotícies

L’Editorial Bubok ha posat ja a la disposició del públic l’edició en castellà del llibre “Missió Federal”, escrit per Francesc Trillas i amb pròleg de Miquel Iceta. El llibre va ser publicat l’any passat originalment en català, i la traducció al castellà ha estat possible gràcies a Marga Ezkieta.
“Missió Federal”, el subtítol de la qual és “Cap a una solució compartida a Catalunya”, presenta una reflexió sobre la resposta federalista que s’ha donat al procés independentista català. Narra en primera persona la divisió de la societat catalana i el sorgiment de l’associació Federalistes d’*Esquerres. Explica el separatisme català com una confluència de les velles pràctiques del pujolisme amb els nous moviments nacional-populistes. I realitza propostes per a una solució acordada a Catalunya en el context del progrés cap a una democràcia federal.
El llibre va ser escrit a l’estiu i tardor de 2018, i l’edició en castellà conté un breu epíleg actualitzat escrit el gener de 2020.
En versió digital o paper (en aquest cas, amb enviament a domicili) es pot comprar online en aquesta adreça: https://www.bubok.es/libros/262498/mision-federal-hacia-una-solucion-compartida-en-cataluna
També es podrà comprar en la presentació de Granollers del dia 27 de febrer i en l’estand de Federalistes d’Esquerres a Barcelona el dia de Sant Jordi, 23 d’Abril.