ActualitatNotícies
La nostra vida quotidiana està plena de situacions que, en major o menor mesura, estan marcades per l’agenda europea. Som conscients d’aquesta realitat? Què passaria si demà tots aquests drets, compromisos i garanties deixessin d’existir?
Federalistes d’Esquerres, juntament amb associacions europeistes d’Eslovènia, Alemanya, Polònia, República Txeca, Letònia, Grècia, Estònia, Àustria i Bulgària, ha format una candidatura liderada per l’associació Movimento Europeo – Italia que ha guanyat una subvenció del programa “Europe for citizens” de la Comissió Europea amb el projecte “What would life be without EU?! – REscEU”. Un projecte de participació ciutadana per conscienciar els joves sobre la importància de formar part de la Unió Europea.
Les activitats del projecte començaran al mes de maig. Abans enviarem informació més detallada per involucrar en el projecte al major nombre de persones possible. Us hi esperem a tots i totes!

Podeu contactar amb el grup impulsor del projecte a joves@federalistesdesquerres.org