ActualitatOpinió

“Una pregunta: creuen que si haguessin estat seguidors de Vox els qui haguessin anunciat i fessin després un tall de carreteres durant tres o quatre jornades en la zona fronterera amb França no haurien estat buidats el primer dia? Plantejo la qüestió donant per descomptat que la majoria de vostès respecten la llibertat d’expressió i de protesta, però els recordo que no hem tingut un simple talli circumstancial de les vies.

I afegeixo que no ha estat organitzada únicament com una queixa per les sentències contra els polítics en el judici del ‘procés’: CDR i Tsunami van difondre explícitament que es tractava de causar danys econòmics a *tercers i de forçar l’alliberament dels detinguts encausats per les violències de les nits dels incendis i destrosses a Barcelona.”

Si Vox tallés carreteres (El Periódico, 14 de novembre de 2019)