ActualitatOpinió

“Aquest és el foc avivat pels seus promotors. Els que diuen constantment “aguanteu” i “ho tornarem a fer”; els que han repetit pesadament que la seva llei està per sobre de la llei; els que s’autodenominen democràtics i gent de pau però propicien situacions de violència; els mateixos que menyspreen als que no pensen com ells, i s’arroguen drets que no existeixen; els que mai ofenen ni s’autocritiquen; les víctimes eternes dels veritables agreujats. *Torra diu que actua de manera contradictòria enviant als Mossos i arengant als joves a enfrontar-se a ells per culpa de la llei espanyola. Té raó, si no existís la llei espanyola, podrien destrossar-ho tot sense que ningú els digués res. I gràcies a la llei espanyola, pot viure com li doni la gana, cobrant més que el mateix president del Govern, per a atiar el foc des de la tribuna. Gràcies a la llei espanyola ha pogut autoconcedir-se una generosa pensió per a tota la vida, per a quan ho inhabilitin.”

Món real en distopia virtual (Crònica Global, 19 d’octubre de 2019)