ActualitatOpinió

“Diu Miquel Iceta que *Torra ha posat la independència per davant fins i tot de la convivència. És el que tenen els fanàtics: la fi, per a ells, justifica qualsevol mitjà. Sempre que aquest mitjà no sigui un emprenyament per a un mateix. A vegades, passa i sofreixen: aquí estan els condemnats a penes de presó. Però no és perquè es posaven en primera fila per a rebre directament els cops, és perquè van fer un mal càlcul. Fins i tot ells poden ser potiners. Potser van creure que, ja que els capellans de Montserrat els beneeixen, Déu els ha triat també. Però no és segur que Déu existeixi i, si fos el cas, tampoc és segur que els capellans siguin els seus millors representants. No importa: ells, amb *Torra al capdavant, supediten tot al bé suprem del poble triat.”

Torxes de llibertat (Crònica Global, 21 d’octubre de 2019)