Actualitat

“Desitjo una sentència justa, equitativa, sense cap adherència venjativa, que sigui congruent amb els fets provats i amb les conductes penals previstes, però no desitjo impunitat. Perquè no entendré que hi hagi impunitat per uns fets irresponsables fets per uns electes i líders socials, majors d’edat i, per tant, responsables dels seus actes. Com diu l’escriptor Jordi Amat, una confabulació d’irresponsables, perquè costa creure que no fossin conscients dels resultats dels seus actes.  Unes conductes que van violentar les regles de joc convingudes, han menyspreat els drets dels adversaris i han ocasionat seriosos danys en el cos social i també en l’àmbit de les relacions personals.

Vivim en una societat complexa i en aquests moments estressada. Desitjo, doncs, que, en qualsevol cas, es recuperi la confiança amb el veí, la pau social i la voluntat compartida de construir plegats un món més just i solidari. Ho hem d’aconseguir.”

Ni venjança ni impunitat (El Triangle, 24 de setembre de 2019)