ActualitatOpinió

“El més natural del món és que tinguis la sort que et toquin dues entrades per assistir a la final de la Lliga de Campions i que, a més, una ànima caritativa et convidi a viatjar en un vol privat. L’hi passa a tothom. Per descomptat, davant de tanta generositat, a ningú se li acudeix preguntar qui és el simpàtic que et convida a pujar al seu avió sense conèixer-te. I si et dius Rafael Ribó i ets síndic de greuges, amb més motiu. Després de tants anys de viure de la cosa pública, ja dones per fet que no t’has de rascar mai la butxaca. Sempre paguen els altres, siguin els contribuents o sigui un empresari implicat en el cas 3% de CDC. Els bons burgesos no han preguntat mai la procedència dels diners, ni dels regals. Com a màxim, «és un error».”

Entre Ribó y la CUP (Diari de Girona, 22 de setembre de 2019)