ActualitatOpinió

“Aquesta reacció representa justament el que uneix a l’extrema dreta amb els independentistes radicals: l’odi. Manuela *Carmena és una persona que no ha perdut el somriure ni els papers malgrat haver estat objecte d’atacs brutals per part de la dreta. Ha treballat per a buscar solucions als problemes de la ciutadania amb polítiques progressistes, enfocades a recuperar el social però també a regenerar la política després de la corrupció que s’havia instal·lat a Madrid de la mà del Partit Popular. Davant el conflicte a Catalunya, ha apostat sempre per una sortida federalista, que no passi per la ruptura dels llaços que uneixen a Catalunya amb la resta d’Espanya. No creu que hagin presos polítics. Però això és el que pensen la major part dels votants d’esquerres que han advocat també des del principi per una sortida política i dialogada.”

El pregó de Carmena  (Crónica Global, 6 de setembre de 2019)