ActualitatNotícies

Es publiquen en tres documents totes les intervencions dels participants en l’acte del dia 22 de juny

El primer vídeo recull les intervencions d’Alberto López Basaguren, Antonio Rivera i Zulima Pérez i Segui en la taula rodona que es va celebrar a la Casa Consistorial sobre el passat i el futur del federalisme.

El segon document conté la ponència de Antxon Narbaiza Azkue sobre els comportaments republicans eibarreses i l’anàlisi de les figures més rellevants del període (Vicente Aguirre, Echeverria, Ortiz de ZarateIbarzabal i uns altres).

Les intervencions dels federalistes Carme Valls-Llobet, Jesús Ruiz-HuertaJuan Puig de la BellacasaZulima Pérez i Segui, Santiago Coello i Lurdes Auzmendi conformen el tercer vídeo que finalitza amb la signatura del document “Per un nou Pacte Federal. Commemoració del Pacte Federal d’Eibar (1869-2019)”.

Article publicat en Egoibarra el 24 de juliol de 2019