ActualitatOpinió

“En tots aquests anys no hem vist ni un sol reportatge en profunditat sobre el que ha representat el procés per a aquella part de la població que no és partidària de la independència a pesar que el CAC ha demanat a TV3 que ho faci per a equilibrar els molts reportatges que s’han emès en sentit contrari.

Plantejar la situació del català en els termes que ha fet Llenguaferits, estigmatitzant el castellà, ignorant la riquesa que representa per a la societat catalana disposar de dues llengües, no és la via per a preservar-lo i convertir-lo en un bé estimat per tots els catalans i catalanes, tinguin la llengua materna que tinguin. Potser si deixéssim de referir-nos com a llengua pròpia només al català –com si les altres anessin impròpies o alienes– seria un primer pas per a canviar el marc mental del debat i garantir de debò la bona salut del català.”

Parlar amb la torradora (en català) (Crònica Global, 10 de juliol de 2019)