ActualitatOpinió

“Sintetitzant: el supercomputador de Barcelona és una iniciativa de la Comissió Europea, que ha estat possible d’aconseguir gràcies a la col·laboració dels governs espanyol i català i al suport de tres països membres de la Unió Europea, a més de Turquia. Així s’aconsegueixen els avenços i els èxits, quan hi ha esperit de col·laboració, confiança en el futur i lleialtat entre els socis, tenint en compte la responsabilitat orgànica i institucional de cadascú. No és difícil: només cal entendre-ho, assumir-ho i posar-ho en pràctica en el dia a dia.

Per això, a la pregunta: què és el federalisme?, la resposta és clara: el federalisme és l’èxit del supercomputador Mare Nostrum 5! Una bona notícia i una llum potent que ens orienta en aquest mar de confusió i desolació que ens ha portat el procés independentista.”

El federalisme és el supercomputador ( El Triangle, 11 de juny de 2019)