ActualitatNotícies

El centre cívic Cabot i Barba de Mataró va aplegar dimecres, 30 de gener, una trentena de persones a la presentació de política&prosa a la capital del Maresme.

L’acte, convocat per iniciativa de Federalistes d’Esquerres, va ser presentat pel coordinador maresmenc de l’associació, Miguel Guillén, i va consistir en una conversa entre Rafael Jorba, codirector de la revista, y el periodista mataroní Enric Sala.

El projecte de política&prosa, al servei d’un periodisme tranquil i de qualitat, i la necessitat de reconstruir espais de debat i de reflexió per bastir ponts, tant de Catalunya endins com de Catalunya enfora, van centrar el col·loqui. Val a dir que l’acte de Mataró, en el qual es van presentar els tres primers números de política&prosa, és el primer que se celebra fora de Barcelona. Amb anterioritat, Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional, i Lluís Bassets, periodista i codirector, havien presentat el 15 de gener, a la llibreria +Bernat de Barcelona, el segon número d’aquesta revista mensual, tot just nascuda a finals de 2018. El primer número es va presentar el 26 de novembre a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona.<

Presentació de ‘política&prosa’ a Mataró