A l’atenció de

Javier Pacheco

Secretari General,

Comissions Obreres

Benvolgut company,

Et vull expressar, en nom propi i de Federalistes d’Esquerres, la nostra solidaritat i suport davant l’agressió perpetrada contra els locals de CC.OO. durant la pseudo-vaga general duta a terme el passat dia 21 de febrer.

Si la convocatòria d’aquella vaga ja era opinable ( per la confusió de les seves motivacions i per l’ampli suport que li van prestar les principals institucions públiques de Catalunya), el seu desenvolupament va mostrar com el seu objectiu real era qüestionar i, fins i tot, atacar aquelles entitats i organitzacions que, com la que presideixes, tenen una posició pròpia, des de la representativitat i la pluralitat de ser l’organització social més gran de Catalunya.

Rep, des de la fraternitat federal, la nostra salutació més cordial.

J. Botella

President

Federalistes d’Esquerres