ActualitatOpinió

“Tenim dret a sospitar que, de la mateixa forma que existeixen uns romàntics del futbol que sostenen que la introducció de la tecnologia del VAR acaba amb la seva suposada màgia, n’hi ha en la política que, irresponsables, prefereixen que els seus es comportin, en comptes de com a ciutadans raonables i assenyats, com a autèntics ‘hooligans’, amb els enormes perills per a la convivència que això suposa. Probablement aquests polítics temen que un atent examen de les imatges demostri que sempre van estar en fora de joc. No crec que faci falta que entri en els detalls. Tots vostès tenen bona memòria, i no serà necessari que els recordi què feien i què deixaven de fer ahir els que avui tenen les seves vestidures fetes unes guineus de tant esquinçar-les-hi.”

Contra l'”hooliganisme” en política (Crònica Global, 9 de febrer de 2019)