ActualitatEditorial

“L’ any nou implica sovint que les persones ens comprometem a assolir algun repte o bé tan sols a formular un desig que ens agradaria que el nou any ens portés. En el terreny estrictament polític, però, caldrà demanar molts desitjos perquè no succeeixi el que tot indica que passarà. La incertesa i la volatilitat del temps en política no criden gaire a l’optimisme.

Però anem a pams. A Catalunya, una part molt important de la població exigeix dia sí dia també l’alliberament dels nou polítics independentistes presos. Tanmateix, tampoc es pot obviar que un elevat nombre de catalans estan en contra d’una possible absolució i d’un hipotètic indult. Així doncs, la coexistència d’aquestes dues narratives polítiques fa molt difícil identificar un comú denominador que permeti trobar algun punt d’acord.”

Desitjos d’Any Nou (El Triangle, 24 de gener de 2019)