ActualitatOpinió

“En aquests moments cal dir que costarà molt sortir d’aquesta” falsa realitat “que es viu a Catalunya. Caldrà esforç per totes les parts ja que la fractura social és profunda i la situació econòmica i social es va deteriorant i encara no ens podem fer idea dels costos causats per l’aventura independentista. la posició tant dels polítics independentistes com dels unionistes no ajuda. Però d’aquesta situació només es podrà sortir amb l’esforç i la voluntat de tot el món, perquè mai es podrà sortir sense consens d’una societat dividida en meitats i el que això comporta. Cap de les meitats pot imposar-se a l’altra sinó que caldran solucions imaginatives per aconseguir iniciar una reconciliació ia partir del fet que ningú pot quedar totalment satisfet. ”

El procés de les “fake news” (Nuevatribuna.es 24 d’octubre de 2018)